Rejserne

Det er spørgsmål om tillid…

…og derfor er alle vore arrangementer håndplukkede. Vi er ikke rejsebranchens entreprenører og det er afgørende for os, at vore gæster føler, at rejserne er unikke. Vores samarbejdspartnere supplerer os på deres områder. Vi respekterer hinandens styrker og forlanger, at alle er lige engagerede i, at rejserne er vellykkede! Vores domæne er busrejser så det gælder først og fremmest busvognmændene men vi stiller de samme høje krav ift. fly, hotel og færgeselskaber. Igennem 22 års virke har vi naturligvis samlet et håndpluk af de mest betroede samarbejdspartnere og foretrukne rejsemål.

Vi engagerer os fuldt ud uanset om det det er en lille gruppe frugavler fra Samsø, som ønsker at tale med deres polske kolegaer om solbærprispolitikken eller eller 150 personers store gruppe Linedancerere, som forventer at afholde opvisninger – alle sammen på én gang, vel at mærke!

Med al respekt for vores kollegaer, har vi gennem 22 års virke opnået en ekspertise, som ingen andre har adgang til – og det er vores hovedsagelige styrke. Vi har kontakter på alle niveauer inden for de offentlige og private virksomheds områder og bygger først og fremmest på mangeårig erfaring med besøgsstederne.

Som sagt er alle vore rejser unikke og det vil derfor være umuligt at præsentere hele vores repertoire lige hèr. Kontakt os i dag og lad os føre dig rundt i vores rejseverden!

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.